Zomertuin Restaurant

Zomertuin Restaurant is een Buffetrestaurant gelegen aan Amersfoortseweg 138 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Zomertuin Restaurant in Nijkerkerveen

Zomertuin De Wereldkeuken is een bijzonder All-You-Can-Eat-En-Drink restaurant waar je kunt genieten van een culinaire reis. Ze bieden een diversiteit aan gerechten, variërend van Europees tot Aziatisch en van charcuterie tot sushi. Ook is er de mogelijkheid om romantisch te dineren in een knusse en rustige sfeer. Voor kinderen zijn er twee aparte indoor speelzalen waar zij zich kunnen vermaken. In de zomermaanden is er ook een buitenterras met bar geopend. Het restaurant werkt met seizoensgebonden producten en biedt voldoende keuze voor gasten met dieetwensen. Reserveren kan online of telefonisch en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook voor (bedrijfs)feesten is het restaurant geschikt. Ze hebben aangepaste menu's en aparte ruimtes beschikbaar. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur, behalve op maandag.

Wil je weten wat Zomertuin Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zomertuin Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zomertuin Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zomertuin Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Zomertuin Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zomertuin Restaurant

Bezoekers bekeken ook