Wereldwinkel Nijkerk

Wereldwinkel Nijkerk is een Cadeauwinkel gelegen aan Gasthuisstraat 4 in Nijkerk.

Meer informatie over Wereldwinkel Nijkerk in Nijkerk

Bij Wereldwinkel Nijkerk kun je dromenvangers in verschillende afmetingen en kleuren vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een Dopper fles te kopen, die 40 plastic flesjes kan vervangen. Er is ook een aanbieding voor Tiny Tony chocolaatjes, die in een recyclebare verpakking zitten. Verder is er een actie waarbij je Tony's Chocolonely chocoladesnoepjes kunt kopen, samen met een groot speelboek voor Sinterklaas, voor €8,99. Daarnaast kun je bij Wereldwinkel Nijkerk de Oxfam Novib kalender voor 2024 bestellen, met prachtige foto's en verhalen uit de hele wereld. Tot slot is er een assortiment aan leuke tassen in diverse prijsklassen, perfect voor de herfst en winter.

Wil je weten wat Wereldwinkel Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Wereldwinkel Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Nijkerk

Bezoekers bekeken ook