Wandafwerking en Klussenbedrijf M. van den Berg

Wandafwerking en Klussenbedrijf M. van den Berg is een Schilder gelegen aan Ottoborrengoed 24, 3824MK in Hoevelaken.

Meer informatie over Wandafwerking en Klussenbedrijf M. van den Berg in Hoevelaken

Van Den Berg Wandafwerking & Klussenbedrijf is een veelzijdig klussenbedrijf dat sinds de jaren 80 actief is. Naast professioneel schilderwerk bieden ze ook andere diensten aan, zoals behangen, stukadoorwerkzaamheden, tegelwerk, plaatsen van CV en elektra, en interne verbouwingen. Marcel van Den Berg heeft meer dan 35 jaar ervaring en hecht veel waarde aan kwaliteit en flexibiliteit. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort en omgeving en biedt ook herstelwerkzaamheden aan, zoals bij houtrot, stucwerk en glasbreuk. Ze streven naar duurzaamheid en werken met hoogwaardige materialen. Voor een afspraak of vrijblijvende offerte kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Wandafwerking en Klussenbedrijf M. van den Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wandafwerking en Klussenbedrijf M. van den Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wandafwerking en Klussenbedrijf M. van den Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wandafwerking en Klussenbedrijf M. van den Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Wandafwerking en Klussenbedrijf M. van den Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wandafwerking en Klussenbedrijf M. van den Berg

Bezoekers bekeken ook