Ventilatiecentrum

Ventilatiecentrum is een Winkel gelegen aan Watergoorweg 102 in Nijkerk.

Meer informatie over Ventilatiecentrum in Nijkerk

Ventilatiecentrum biedt op maat gemaakte afzuigers aan die binnen 48 uur geleverd kunnen worden. Ze hebben verschillende opties, zoals de Airfan afzuig motor met een capaciteit van 500 m3 tot 6000 m3 en de MDF Softbox Airfan en Stalen Softbox Airfan met capaciteiten van respectievelijk 2500 m3 en 5000 m3. Deze ventilatoren zijn geschikt voor onder andere de horeca en rookruimtes. Er zijn diverse formaten beschikbaar, vanaf 250 m3 tot ruim 6000 m3, en er is advies op maat mogelijk. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit verschillende materialen, zoals staal, MDF of berken, waarbij staal zelfs in kleur gespoten kan worden. Er zijn ook extra opties, zoals een reparatie luik of geverfd staal. Klanten hebben positieve ervaringen met de producten van Ventilatiecentrum en vinden ze makkelijk te installeren. De klantenservice helpt graag bij het maken van de juiste keuze en de contactgegevens van het bedrijf zijn beschikbaar voor vragen en opmerkingen.

Wil je weten wat Ventilatiecentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ventilatiecentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ventilatiecentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ventilatiecentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Ventilatiecentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ventilatiecentrum

Bezoekers bekeken ook