vd Ham Nijkerk

vd Ham Nijkerk is een Winkel gelegen aan Watergoorweg 57 in Nijkerk.

Meer informatie over vd Ham Nijkerk in Nijkerk

Bij Gereedschap en IJzerwaren kunt u terecht voor de hoogste kwaliteit ijzerwaren, PBM, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Daarnaast bieden ze ook een kledingmanagementsysteem aan om het bestellen van werkkleding gemakkelijker te maken. Met de nieuwe Polvo bouw app kunt u eenvoudig en overal bestellen. Ook hebben ze diverse aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Als u nog geen klant bent, kunt u zich inschrijven via een formulier en zal er een vertegenwoordiger contact met u opnemen. Bent u al klant, dan kunt u uw bestellingen plaatsen via de online webshop met dezelfde service. Als u nog geen account heeft, kunt u er een aanmaken en uw klantnummer invullen.

Wil je weten wat vd Ham Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van vd Ham Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij vd Ham Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je vd Ham Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar vd Ham Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. vd Ham Nijkerk

Bezoekers bekeken ook