van Straalen Kappers

van Straalen Kappers is een Kapper gelegen aan De Wiekslag 4 in Hoevelaken.

Meer informatie over van Straalen Kappers in Hoevelaken

Van Straalen Kappers is een kapsalon in Hoevelaken die haarstijlen aanbiedt voor zowel mannen als vrouwen. Ze begrijpen dat de mode snel verandert en daarom gaan ze de uitdaging aan om trendy te blijven en tegelijkertijd trouw te blijven aan je eigen stijl. De salon is een Kérastase Ambassadeurs Salon en ze werken met de producten van Kérastase en L'Oreal Professionnel. Dus als je een nieuw kapsel wilt, vragen hebt over een behandeling of de Kérastase producten, kun je bij Van Straalen Kappers terecht. Je kunt bellen voor een afspraak of gewoon binnenlopen.

Wil je weten wat van Straalen Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Straalen Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Straalen Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Straalen Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar van Straalen Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Straalen Kappers

Bezoekers bekeken ook