van den Heuvel Dakkapellen

van den Heuvel Dakkapellen is een Bouwbedrijf gelegen aan Smitspol 18d in Nijkerk.

Meer informatie over van den Heuvel Dakkapellen in Nijkerk

Van den Heuvel Dakkapellen is gespecialiseerd in het maken van ruime slaap- of studeerkamers op zolders. Ze leveren en plaatsen dakkapellen in verschillende afmetingen, uitvoeringen en materialen. Alle dakkapellen worden op maat gemaakt in hun eigen werkplaats en ze geven 10 jaar garantie op al hun producten. Het plaatsen van een dakkapel gebeurt vakkundig in 4 stappen, waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant op maat wordt afgewerkt om problemen zoals lekkage, verzakking en tocht te voorkomen. Het bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Er zijn positieve reacties van eerdere klanten te lezen op de website. Als je ook de ruimte van een op maat gemaakte dakkapel wilt ervaren, kun je contact opnemen met Van den Heuvel Dakkapellen.

Wil je weten wat van den Heuvel Dakkapellen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van den Heuvel Dakkapellen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van den Heuvel Dakkapellen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van den Heuvel Dakkapellen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar van den Heuvel Dakkapellen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van den Heuvel Dakkapellen

Bezoekers bekeken ook