Uttien & Vermeer

Uttien & Vermeer is een Fysiotherapeut gelegen aan Doctorandus W. van Royenstraat 30 in Hoevelaken.

Meer informatie over Uttien & Vermeer in Hoevelaken

Het behandelteam van Uttien en Vermeer staat klaar om patiënten te helpen. Bij het eerste bezoek hebben ze een gesprek om te bepalen hoe ze kunnen helpen. Daarna volgt een onderzoek om de problematiek in kaart te brengen. Voor alle fysiotherapeutische specialisaties hebben ze ervaren therapeuten in huis. De praktijk heeft twee locaties, één in Hoevelaken en één in Zwartebroek - Terschuur. Behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats en kunnen telefonisch worden gemaakt. De openingstijden van de praktijk zijn beschikbaar en de balie is telefonisch bereikbaar.

Wil je weten wat Uttien & Vermeer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uttien & Vermeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uttien & Vermeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uttien & Vermeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Uttien & Vermeer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uttien & Vermeer

Bezoekers bekeken ook