United Sales

United Sales is een Marketingconsultant gelegen aan Watergoorweg 102 in Nijkerk.

Meer informatie over United Sales in Nijkerk

United Sales is een sales- en marketingbureau dat gespecialiseerd is in directe verkoop. Ze opereren door heel Nederland en bieden verschillende producten en diensten aan. Naast verkoop biedt United Sales ook opleidingen en begeleiding aan zowel ervaren als onervaren verkopers. Binnen het bedrijf zijn er doorgroeimogelijkheden tot teamleider en uitzicht op een vast dienstverband. Ze bieden een leuke werksfeer, een flexibel rooster, een goed salaris met bonus systeem, interne opleiding en begeleiding, vrijdagmiddag borrels en zicht op een vast dienstverband. Ze verwachten van hun medewerkers uitstekende communicatieve vaardigheden, vloeiend Nederlands spreken en schrijven, overtuigingskracht, representativiteit, beschikbaarheid van minimaal 4 dagen per maand, enthousiasme en motivatie. United Sales is op zoek naar verkoopmedewerkers (M/V), zowel parttime als fulltime, zonder ervaring vereist. Ze bieden uitleg en trainingen over het vak en de diensten. Het is mogelijk om je eigen week in te plannen en je werkdagen zelf te bepalen, wat ideaal is voor studenten of mensen met een druk leven. Er zijn mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en er is een aantrekkelijk beloningssysteem voor verkopers.

Wil je weten wat United Sales verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van United Sales of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij United Sales? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je United Sales het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar United Sales reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. United Sales

Bezoekers bekeken ook