Trap

Trap is een Meubelwinkel gelegen aan Spoorstraat 22 in Nijkerk.

Meer informatie over Trap in Nijkerk

Trap is een bedrijf opgericht door Jan Willem Trap in 1995. Het bedrijf richt zich op de interieurbranche en houdt zich bezig met design, interieur, kleuren en vormgeving. Trap werkt samen met degelijke, zelfproducerende bedrijven die in staat zijn om afspraken na te komen en klantspecifieke producten te leveren. In de studio van Trap kunnen klanten kennismaken met de collecties en advies krijgen over stoffen, interieur en kleuren. Daarnaast bieden ze advies over inrichtingen, maatwerk in meubelen en herstoffering van meubelen. De studio bevindt zich in de Spoorstraat, dicht bij het centrum van Nijkerk en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het wordt aanbevolen om van tevoren een afspraak te maken.

Wil je weten wat Trap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Trap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trap

Bezoekers bekeken ook