Topsquash Nijkerk

Topsquash Nijkerk is een Squashbaan gelegen aan Watergoorweg 46a in Nijkerk.

Meer informatie over Topsquash Nijkerk in Nijkerk

In ons squashcentrum in de regio Amersfoort Nijkerk kan iedereen, jong of oud, man of vrouw, recreatief of gevorderd, terecht voor een sportieve happening. Na het squashen kan er nog gezellig nagepraat worden aan de bar of op het buitenterras. Er is een interne clubladder competitie en er wordt ook meegespeeld in de bondscompetitie. Voor de afwisseling zijn er ook andere activiteiten zoals soccersquash, squash 57 en fitness. Daarnaast organiseert Topsquash Nijkerk regelmatig leuke activiteiten en zijn er vaak aanbiedingen in de webshop. In de winkel en webshop kan je alle benodigdheden kopen en krijg je deskundig advies. Er worden ook lessen gegeven door squashleraar Ekrem, voor zowel beginners als competitiespelers. Het adres van Topsquash Nijkerk is Watergoorweg 46a in Nijkerk.

Wil je weten wat Topsquash Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topsquash Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topsquash Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topsquash Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Topsquash Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topsquash Nijkerk

Bezoekers bekeken ook