Thuis Atleet

Thuis Atleet is een Fitnesswinkel gelegen aan Ampèrestraat 18-C in Nijkerk.

Meer informatie over Thuis Atleet in Nijkerk

Thuis Atleet is een website die mensen wil helpen om op een persoonlijke manier fit te worden, zonder het huis te hoeven verlaten. Ze bieden verschillende fitness- en trainingsmateriaal aan voor zowel jongeren als volwassenen, en zelfs trampolines voor kinderen. Daarnaast hebben ze een thuissportblog waar ze regelmatig artikelen plaatsen over sport, fitness, gezondheid, voeding en aankooptips. Thuis Atleet wil graag een persoonlijke benadering bieden en geen nummertje zijn zoals bij grote webshops. Ze helpen graag op het gebied van sport, fitness, voeding en gezondheid, allemaal vanuit huis. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met hen opnemen. Ze zijn gevestigd in Bussum, Nederland.

Wil je weten wat Thuis Atleet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuis Atleet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuis Atleet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuis Atleet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Thuis Atleet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuis Atleet

Bezoekers bekeken ook