Thomas Geenen

Thomas Geenen is een Loodgieter gelegen aan Watergoorweg 108P in Nijkerk.

Meer informatie over Thomas Geenen in Nijkerk

Thomas Geenen is een specialist in loodgieterswerk en heeft jarenlange ervaring. Ze werken met moderne apparatuur en technieken om elke klus vakkundig uit te voeren. Ze bieden diensten aan op het gebied van gas, water en afvoer, zoals het repareren van een lekkende kraan of het aanleggen van een leidingsysteem. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in dak- en zinkwerk, waarbij ze zinken dakgoten, lood om de schoorsteen en lood onder de kozijnen als afdichting installeren. Ze bieden ook luxe producten voor in de tuin aan. Thomas Geenen heeft een ruim assortiment aan Cv-installaties en kan u helpen bij het maken van een keuze die aan uw eisen en wensen voldoet. Ze zijn ook gespecialiseerd in duurzame energie en kunnen u helpen geld te besparen op uw energiekosten. Ze zijn actief in Nijkerk en omstreken en bieden professionele en vakkundige diensten aan, zoals het aanleggen van gas- en waterleidingen, het installeren van centrale verwarming en het monteren van badkamers en toiletten. Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft, kunt u contact opnemen met Thomas Geenen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Thomas Geenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thomas Geenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thomas Geenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thomas Geenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Thomas Geenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thomas Geenen

Bezoekers bekeken ook