The Vault Interiors

The Vault Interiors is een Woonwinkel gelegen aan Nieuwstraat 6 in Nijkerk.

Meer informatie over The Vault Interiors in Nijkerk

Bij The Vault Interiors vind je stoere meubels, lampen, vintage, design en unieke items van over de hele wereld. Ze verzamelen objecten uit vervlogen tijden met prachtige verhalen en herkomst. Daarnaast zoeken ze ook in opdracht naar specifieke inrichtingsobjecten. De winkel in Nijkerk is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, maar je kunt ook online altijd terecht. In hun eigen werkplaats maken ze ook meubels op maat, waarbij ze gebruik maken van authentieke materialen. Neem contact op voor alle mogelijkheden. Volg The Vault Interiors op social media voor de nieuwste items.

Wil je weten wat The Vault Interiors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Vault Interiors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Vault Interiors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Vault Interiors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar The Vault Interiors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Vault Interiors

Bezoekers bekeken ook