The Next

The Next is een Sportschool gelegen aan Henri Nouwenstraat 2 in Nijkerk.

Meer informatie over The Next in Nijkerk

Wil je afslanken en ben je op zoek naar een sportschool in Nijkerk? Kom dan naar M&M The Next, de enige sportschool in de regio met volledige klimaatbeheersing en de unieke Milon Cirkel. Met dit fitnessprogramma train je slechts twee keer per tien dagen 35 minuten en kun je op een effectieve manier afslanken. Ook bieden we professionele begeleiding en zijn we zelfs bereikbaar vanuit Ugchelen en Beekbergen. Bij onze sportschool is iedereen welkom, ongeacht het doel dat je hebt. Of je nu wilt afslanken, je conditie wilt verbeteren of gewoon wilt ontspannen, wij hebben een geschikt lidmaatschap voor jou. Als lid kun je onbeperkt gebruikmaken van onze gym, groepslessen en sauna. Kom nu kennismaken met onze sportstudio en bereik eindelijk écht resultaat.

Wil je weten wat The Next verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Next of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Next? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Next het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar The Next reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Next

Bezoekers bekeken ook