The Blueberry Nijkerk

The Blueberry Nijkerk is een gelegen aan Verlaat 18 in Nijkerk.

Meer informatie over The Blueberry Nijkerk in Nijkerk

Er zijn geen producten in de winkelwagen. The Blueberry is op zoek naar een keukenmedewerker in Nijkerk. Ze hebben nu ook een vestiging in Nijkerk waar je kunt genieten van de Amerikaanse stijl. Er is een vernieuwde menukaart die net zo lekker is als voorheen. Je kunt nu ook zoetigheden bestellen in hun online webshop. Daarnaast organiseren ze groepsuitjes in Nijkerk in samenwerking met lokale leveranciers en ondernemers. Je kunt een plekje reserveren voor ontbijt, lunch of high tea. Ze bieden ook brievenbus post aan om jezelf of je geliefde te verwennen. Verder bieden ze catering en zakelijke diensten aan. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om maandelijks op de hoogte te blijven en een cadeautje te ontvangen op je verjaardag. Er zijn positieve beoordelingen van klanten over The Blueberry, waarbij ze het plekje, de koffie, het gebak en het eten prijzen. Je kunt The Blueberry volgen op social media en contact opnemen met een specifieke vestiging.

Wil je weten wat The Blueberry Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Blueberry Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Blueberry Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Blueberry Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar The Blueberry Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Blueberry Nijkerk

Bezoekers bekeken ook