Tandprothetische Praktijk Kaandorp

Tandprothetische Praktijk Kaandorp is een Tandarts gelegen aan Langestraat 5a in Nijkerk.

Meer informatie over Tandprothetische Praktijk Kaandorp in Nijkerk

Bij tandprotheticus J.J. Kaandorp kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Als u last heeft van een druk- of pijnplek, kunt u 's ochtends tussen 08.00 en 09.00 uur bellen en dezelfde dag nog langskomen. Daarnaast bieden ze ook reparaties aan. Als u vóór 09.30 uur uw kapotte gebitsprothese aanlevert, wordt deze dezelfde middag nog gerepareerd. Het is belangrijk dat uw gegevens kloppen bij het aanleveren van de reparatie, omdat ze rechtstreeks nota's doorzenden naar zorgverzekeraars. Daarom vragen ze om de gebitsprothese schoongemaakt en in een afgesloten verpakking aan te leveren, voorzien van uw naam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer, BSN-nummer en verzekeringsgegevens.

Wil je weten wat Tandprothetische Praktijk Kaandorp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandprothetische Praktijk Kaandorp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandprothetische Praktijk Kaandorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandprothetische Praktijk Kaandorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Tandprothetische Praktijk Kaandorp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandprothetische Praktijk Kaandorp

Bezoekers bekeken ook