Tandartspraktijk Drs. L.M. van der Lubbe

Tandartspraktijk Drs. L.M. van der Lubbe is een Tandarts gelegen aan Oosterdorpsstraat 21 in Hoevelaken.

Meer informatie over Tandartspraktijk Drs. L.M. van der Lubbe in Hoevelaken

Drs. L.M. van der Lubbe is een tandartspraktijk in Hoevelaken die al meer dan 25 jaar gevestigd is. De tandarts heeft internationale ervaring en heeft meer dan 10 jaar een eigen praktijk gehad in Duitsland. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van een aerosol afzuigsysteem voor ventilatie, waardoor de lucht in de praktijk drie keer per uur wordt ververst. Veel mensen zijn zeer tevreden over de praktijk en komen regelmatig voor controle. Naast tandartsbehandelingen worden er ook andere tandheelkundige diensten aangeboden, zoals mondhygiëne, orthodontie en tandprotheses. Afspraken kunnen gemaakt worden door te bellen op bepaalde tijden en bij verhindering wordt verwacht dat dit minimaal 24 uur van tevoren gemeld wordt. In geval van nood kan er contact worden opgenomen met de centrale doktersdienst.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Drs. L.M. van der Lubbe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Drs. L.M. van der Lubbe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Drs. L.M. van der Lubbe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Drs. L.M. van der Lubbe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Tandartspraktijk Drs. L.M. van der Lubbe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Drs. L.M. van der Lubbe

Bezoekers bekeken ook