Tandartsenpraktijk Van Zalingen

Tandartsenpraktijk Van Zalingen is een Tandartspraktijk gelegen aan Kantemarsweg 6 in Hoevelaken.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Van Zalingen in Hoevelaken

Tandartsenpraktijk van Zalingen is een moderne tandartspraktijk gelegen in het centrum van Hoevelaken. Ze streven naar voorspelbare en duurzame tandheelkunde met een esthetisch eindresultaat. Ze bieden verschillende behandelingen aan en hanteren tarieven die jaarlijks worden vastgesteld door de Nederlandse zorgautoriteit. Momenteel nemen ze nieuwe patiënten aan en bij spoed kunnen patiënten buiten openingstijden terecht bij de Tandarts Spoed Praktijk. Het team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Bij klachten kan er contact opgenomen worden met het Tandheelkundig Informatie Punt. De contactgegevens en het inschrijfformulier voor nieuwe patiënten zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Van Zalingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Van Zalingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Van Zalingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Van Zalingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Van Zalingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Van Zalingen

Bezoekers bekeken ook