t Veense Hart

t Veense Hart is een Dorpshuis gelegen aan Van Noortstraat 36 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over t Veense Hart in Nijkerkerveen

t Veense Hart is een dorpshuis in het hart van Nijkerkerveen waar mensen kunnen leren, lezen en genieten. Het is een levendige plek waar verschillende activiteiten plaatsvinden en waar je terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel, feestjes, verjaardagen, high tea en vergaderingen. Het dorpshuis heeft verschillende zalen, zoals de Dorpskamer, Theater, Activiteitenzaal en Spreekkamer, die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Daarnaast worden er verschillende arrangementen aangeboden, zoals een high tea arrangement, lunchbuffet en verschillende warm- en koude buffetten. Ook zijn er verschillende huisgenoten in 't Veense Hart, zoals Bzzzonder (kinderopvang), de Bibliotheek Nijkerkerveen, Basisschool De Horizon, Peuterspeelzaal De Triangel en Muziekvereniging Concordia. Het dorpshuis is gesloten van 28 juli tot en met 21 augustus vanwege vakantie, maar vanaf 22 augustus staan ze weer klaar om iedereen te ontvangen. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat t Veense Hart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Veense Hart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Veense Hart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Veense Hart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar t Veense Hart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Veense Hart

Bezoekers bekeken ook