t Klimrek

t Klimrek is een Kinderopvang gelegen aan Rijstegoed 4 in Nijkerk.

Meer informatie over t Klimrek in Nijkerk

t Klimrek is een maatschappelijk betrokken en persoonlijk kinderdagverblijf waar uw kind centraal staat. Ze bieden zowel reguliere, flexibele, incidentele als vakantieopvang aan. Momenteel hebben ze vacatures voor een pedagogisch medewerkster voor de babygroep en invalkrachten voor de dagopvang en buitenschoolse opvang. Daarnaast hebben ze ook stageplaatsen beschikbaar voor studenten die een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk volgen. Ouders zijn erg tevreden over de kleinschalige en professionele begeleiding bij 't Klimrek en ervaren het als een fijne en afwisselende plek voor hun kinderen. Het kinderdagverblijf is gevestigd op Rijstegoed 4 in Nijkerk.

Wil je weten wat t Klimrek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Klimrek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Klimrek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Klimrek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar t Klimrek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Klimrek

Bezoekers bekeken ook