Sushi Daily

Sushi Daily is een Sushi takeaway gelegen aan Frieswijkstraat 72 in Nijkerk.

Meer informatie over Sushi Daily in Nijkerk

Meld je aan bij de Osaka Bay Club voor heerlijke prijzen en exclusieve prijzen. Verwen jezelf deze herfst met onze op street food geïnspireerde feestmalen, waaronder heerlijk zacht gestoomde broodjes in twee smaken. Probeer ook onze nieuwe Bubble Tea, gemaakt met parels van vruchtensap voor een explosie van smaken. Sushi Daily is het sushimerk van Europa en verwent jaarlijks miljoenen liefhebbers met verse sushi. Je kunt onze Sushi Daily-kiosken vinden bij Albert Heijn in Nederland en genieten van authentiek Japans eten. Word lid van de Osaka Bay Rewards Club voor unieke prijzen en sushi nieuws. Als je ondernemend en gepassioneerd bent, kun je zelfs een franchisepartner worden en ons merk vertegenwoordigen. Ontdek ook ons Kelly Loves-assortiment met Japanse en Koreaanse snacks, warme noodles en verfrissende drankjes. Onze belofte is om altijd verse handgemaakte sushi en gerechten te bereiden op basis van hele vis en met de mooiste ingrediënten.

Wil je weten wat Sushi Daily verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Daily of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Daily? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Daily het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Sushi Daily reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Daily

Bezoekers bekeken ook