Streams Brink42

Streams Brink42 is een gelegen aan Brink 42 in Nijkerk.

Meer informatie over Streams Brink42 in Nijkerk

Streams Brink42 is een levendige ontmoetingsplek waar mensen bij elkaar komen om te ontspannen en het leven te vieren. Je kunt genieten van heerlijke drankjes en hapjes in de lunchroom, op het terras en in de theetuin. Naast deze gezelligheid biedt Brink42 ook ruimte voor verschillende evenementen, zoals trouwfeesten, kraamfeesten en herdenkingen. Daarnaast worden er regelmatig workshops georganiseerd voor zowel jong als oud. Brink42 is ook beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten. Volg Brink42 op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen. Brink42 is onderdeel van Stichting Streams.

Wil je weten wat Streams Brink42 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Streams Brink42 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Streams Brink42? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Streams Brink42 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Streams Brink42 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Streams Brink42

Bezoekers bekeken ook