Storiaa - Imagineering

Storiaa - Imagineering is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Duifhuis 4 in Nijkerk.

Meer informatie over Storiaa - Imagineering in Nijkerk

Storiaa is een bedrijf dat belevingen vormgeeft. Ze geloven dat door de echte boodschap van een verhaal op een unieke manier te laten beleven, je een onvergetelijke ervaring kunt creëren. Het ontwerpen gebeurt vanuit de gebruiker, met als doel om haar onderdeel te maken van het verhaal. Storiaa maakt gebruik van verschillende media om ervaringen vorm te geven. Ze gaan in gesprek met hun klanten om de unieke elementen te ontdekken die de basis vormen voor de beleving. Vervolgens schrijven ze het verhaal en vertalen dit naar een belevingsontwerp. Hierdoor ontstaat emotie bij de doelgroep. Harold Aalbers, de oprichter van Storiaa, heeft zich gespecialiseerd in concept en experience design en storytelling. Hij is gefascineerd door het creëren van unieke ervaringen voor mensen. Storiaa heeft gewerkt voor verschillende bedrijven en is bereikbaar voor een vrijblijvend gesprek.

Wil je weten wat Storiaa - Imagineering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Storiaa - Imagineering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Storiaa - Imagineering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Storiaa - Imagineering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Storiaa - Imagineering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Storiaa – Imagineering

Bezoekers bekeken ook