Stichting Prokino

Stichting Prokino is een Kinderopvang gelegen aan Watergoorweg 44a in Nijkerk.

Meer informatie over Stichting Prokino in Nijkerk

Stichting Meander-Prokino is een landelijke organisatie voor kinderopvang, jeugdzorg en schippersinternaten. Ze hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland waar Prokino Kinderopvang, Prokino Zorg en Stichting Meander zich richten op de ontwikkeling van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Met ongeveer 2000 medewerkers verspreid over het land, helpen ze kinderen en jongeren groeien in zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Dit doen ze samen met ouders, verzorgers en partners uit het netwerk. Hun missie is om het beste uit ieder kind en iedere jongere te halen door hen te motiveren en samen successen te vieren. Ze bieden kinderopvang, zorg en internaten aan en hebben een ouderportaal waar ouders toegang toe hebben. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via de kinderopvang contactpagina.

Wil je weten wat Stichting Prokino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Prokino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Prokino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Prokino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Stichting Prokino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Prokino

Bezoekers bekeken ook