Stern Schadeherstel Nijkerk

Stern Schadeherstel Nijkerk is een Autoschadebedrijf gelegen aan Ambachtsstraat 23 in Nijkerk.

Meer informatie over Stern Schadeherstel Nijkerk in Nijkerk

Bij Hedin Automotive kun je online gemakkelijk een afspraak maken voor het herstellen van schade aan je auto. Het bedrijf is merk-erkend en gecertificeerd voor het herstellen van schades van 25 automerken. Ze gebruiken officiële merkonderdelen en speciaal materiaal dat door de autofabrikant wordt geleverd, zodat het herstel volgens de fabrieksspecificaties en -eisen gebeurt. Hedin Automotive begrijpt dat een rood lampje op je dashboard niet alleen een technisch probleem betekent, maar ook betekent dat je bijvoorbeeld te laat komt op een afspraak. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer verder kunt met je leven. Het bedrijf biedt ook andere diensten aan, zoals autolease, verhuur, belettering, bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw en onderdelen. Ze zijn gespecialiseerd in het herstellen van verschillende veiligheidssystemen en hebben meer dan 10 schadeherstel-vestigingen en 60 innamepunten verspreid over heel Nederland. Daarnaast werken ze samen met alle grote verzekeraars bij schade en kunnen ze een expertiserapport opmaken voor je auto. Vanaf 2022 zijn bepaalde ADAS rijhulpsystemen verplicht gesteld voor nieuwe auto's. Hedin Automotive vertelt je graag meer over deze systemen.

Wil je weten wat Stern Schadeherstel Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stern Schadeherstel Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stern Schadeherstel Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stern Schadeherstel Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Stern Schadeherstel Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stern Schadeherstel Nijkerk

Bezoekers bekeken ook