Stand Strong Selfdefence

Stand Strong Selfdefence is een Sportschool gelegen aan Oude Barneveldseweg 65 in Nijkerk.

Meer informatie over Stand Strong Selfdefence in Nijkerk

Stand Strong Selfdefence - Krav Maga Nijkerk is een trainingsorganisatie en sportschool die professionele trainingen verzorgt in verschillende disciplines, waaronder Krav Maga, bokszaktraining, fitness, zelfverdediging, weerbaarheid, agressiehantering en coaching. Ze geloven dat iedereen waardevol en uniek is, en vanuit die overtuiging worden de trainingen gegeven. Als Krav Maga school zijn ze internationaal erkend en hebben ze een gemiddelde beoordeling van 4,9 van de 5 sterren van meer dan 250 klanten op Google en Facebook. Ze zijn aangesteld als officiële vertegenwoordigers voor Nederland door het Wingate Institute for Physical Education and Sports en de Nat Holman School for Coaches and Instructors, wat garant staat voor kwaliteit en hoogwaardige instructeursopleidingen. Ze hebben tevens officiële kwaliteitserkenningen ontvangen van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en zijn gecertificeerd als een SBB Erkend Leerbedrijf. Ze beschikken over een eigen sportschool en trainingscentrum in Nijkerk, dat speciaal is ingericht voor Krav Maga en zelfverdedigingstrainingen. Het team van instructeurs heeft meerdere diploma's en certificeringen behaald in Israël. Ze doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga, dat bekend staat om zijn eenvoud en effectiviteit. Daarnaast bieden ze groepstrainingen, personal trainingen en seminars aan.

Wil je weten wat Stand Strong Selfdefence verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stand Strong Selfdefence of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stand Strong Selfdefence? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stand Strong Selfdefence het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Stand Strong Selfdefence reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stand Strong Selfdefence

Bezoekers bekeken ook