St. Chr. Peuterspeelzaal De Triangel

St. Chr. Peuterspeelzaal De Triangel is een Peuterspeelzalen gelegen aan Zandoogje 1 in Nijkerk.

Meer informatie over St. Chr. Peuterspeelzaal De Triangel in Nijkerk

Peuterspeelzaal De Triangel verwelkomt peuters vanaf 2 jaar en 3 maanden om op vijf locaties in Nijkerk en Nijkerkerveen te komen spelen. In een gezellige en leerzame omgeving kunnen kinderen spelenderwijs groeien in zelfvertrouwen en zelfstandigheid, waardoor de overgang naar de basisschool makkelijker wordt. Deskundige en enthousiaste leidsters begeleiden de peuters. Op de website zijn verschillende locaties te vinden, zoals Rehoboth, Horizon, Ichthus, Maranatha en Hoeksteen.

Wil je weten wat St. Chr. Peuterspeelzaal De Triangel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Chr. Peuterspeelzaal De Triangel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Chr. Peuterspeelzaal De Triangel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Chr. Peuterspeelzaal De Triangel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar St. Chr. Peuterspeelzaal De Triangel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Chr. Peuterspeelzaal De Triangel

Bezoekers bekeken ook