Sportpark Kleinhoven

Sportpark Kleinhoven is een Sportcomplex gelegen aan Kerkepad 3 in Hoevelaken.

Meer informatie over Sportpark Kleinhoven in Hoevelaken

Er is nog plek voor enkele teams bij de ITC Pubquiz op 10 november om 20.00 uur. Het jeugdbestuur en VTZ hebben hun lang gekoesterde droom laten uitkomen op woensdag 25 oktober 2023 met de aftrap van de begeleiding van trainers en coaches. Op zaterdag 28 oktober was er veel verwachting, maar dit had niets te maken met de intocht van Sinterklaas. Het lukt Hoevelaken nog steeds niet om competitiepunten te verzamelen in de Derde Klasse B. Daarentegen heeft Hoevelaken O21 op maandag 23 oktober een goede wedstrijd gespeeld tegen Zwart Wit O21 en de Beltona Cup gewonnen. De eerstvolgende wedstrijd van het eerste elftal is tegen sv DFS op 3 november. Er is ook een spelregel-avond gepland op 24 november, waar je kunt deelnemen aan een interactieve spelregel-quizz met medewerking van een KNVB-docent. Het adres van sc Hoevelaken is Kerkepad 3, 3871 KJ HOEVELAKEN.

Wil je weten wat Sportpark Kleinhoven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark Kleinhoven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark Kleinhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Kleinhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Sportpark Kleinhoven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark Kleinhoven

Bezoekers bekeken ook