Sportpark "De Burcht"

Sportpark "De Burcht" is een Sportcomplex gelegen aan Luxoolseweg 32 in Nijkerk.

Meer informatie over Sportpark "De Burcht" in Nijkerk

Bij NSC Nijkerk gebeurt er veel. De club is al jaren een van de hoogst spelende kleine clubs in het midden van het land. Er zijn veel vrijwilligers betrokken bij de club, zoals scheidsrechters, terreinverzorgers en het barpersoneel. De trouwe supporters steunen het vlaggenschip van de club bij alle thuis- en uitwedstrijden. Er zijn verschillende teams, zowel senioren als jeugd, die met plezier en prestatie spelen. NSC is trots en dankbaar voor alle sponsors die de club ondersteunen. Ze vragen leden en vrienden om waar mogelijk bij de sponsors te kopen of te werken. NSC is een club waar levenslange vriendschappen ontstaan en waar iedereen zich thuis voelt. Het is de enige club in Nijkerk waar voetbal echt leuk is.

Wil je weten wat Sportpark "De Burcht" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark "De Burcht" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark "De Burcht"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark "De Burcht" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Sportpark "De Burcht" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark “De Burcht”

Bezoekers bekeken ook