Solo Haarverzorging

Solo Haarverzorging is een Kapper gelegen aan Hoevelakerveenweg 4A in Hoevelaken.

Meer informatie over Solo Haarverzorging in Hoevelaken

Solo Haarverzorging is een kapsalon gevestigd in een oude woonboerderij in Hoevelaken. Ze bieden verschillende haarbehandelingen aan, zoals knippen, kleuren en haarwerken. Bij het aanschaffen van een haarwerk word je bij Solo Haarverzorging op een integere en professionele manier geholpen, met alle privacy die je nodig hebt. Naast haarbehandelingen voor vrouwen, bieden ze ook dermatologische producten aan. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je het contactformulier op hun website invullen. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met vrijdag, maar behandelingen met haarwerken kunnen ook buiten deze tijden plaatsvinden.

Wil je weten wat Solo Haarverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Solo Haarverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Solo Haarverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solo Haarverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Solo Haarverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Solo Haarverzorging

Bezoekers bekeken ook