SlaapFysio

SlaapFysio is een Fysiotherapeut gelegen aan De Wel 4A in Hoevelaken.

Meer informatie over SlaapFysio in Hoevelaken

Slaap is een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede gezondheid en herstel, naast voeding en beweging. SlaapFysio heeft kennis en ervaring opgedaan door wetenschappelijk onderzoek en houdt recent onderzoek bij om de slaapomstandigheden van mensen te verbeteren. Ze geven advies aan consumenten, werknemers en topsporters om hun slaap te optimaliseren op fysiek en mentaal gebied. Daarnaast bieden ze trainingen en scholingen aan diverse organisaties over het belang van slaap. SlaapFysio werkt samen met fysiotherapie praktijken en beddenspeciaalzaken door heel Nederland. Ze bieden ook het slaapexperiment aan bij bedrijven om medewerkers inzicht te geven in de impact van slaap op gezondheid, vitaliteit en prestaties. Verder geven ze lezingen en workshops aan bedrijven om het belang van een goede nachtrust te benadrukken. De kwaliteit van slaap verslechtert als iemand problemen heeft met inslapen, doorslapen of vroeg wakker worden, en dit kan leiden tot vermoeidheid, niet fit opstaan en concentratieverlies. SlaapFysio probeert met het Slaapexperiment meer aandacht te krijgen voor goed slapen op de werkvloer.

Wil je weten wat SlaapFysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SlaapFysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SlaapFysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SlaapFysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar SlaapFysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SlaapFysio

Bezoekers bekeken ook