Skin Care by Lizeth

Skin Care by Lizeth is een Schoonheidssalon gelegen aan Julianalaan 97 in Hoevelaken.

Meer informatie over Skin Care by Lizeth in Hoevelaken

Mijn naam is Lizeth van Zoeren en ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste. In 2010 opende ik mijn eigen schoonheidssalon en begon ik te werken met het merk hannah. Naast het zijn van een hannah huidcoach ben ik ook gespecialiseerd in huidverbetering. Samen met jou en de hoogwaardige, actieve huidherstellende producten van hannah, streven we ernaar om je huid weer in optimale conditie te brengen en te behouden. Momenteel neem ik geen nieuwe klanten meer aan, maar je bent altijd welkom in mijn salon, SkinCare by Lizeth, gelegen aan de Julianalaan 97 in Hoevelaken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via 0648467162 of info@skincarebylizeth.nl. Onze salon is alleen geopend op afspraak. Alle rechten zijn voorbehouden aan SkinCare by Lizeth.

Wil je weten wat Skin Care by Lizeth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skin Care by Lizeth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skin Care by Lizeth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skin Care by Lizeth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Skin Care by Lizeth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skin Care by Lizeth

Bezoekers bekeken ook