Ska-kindcentrum Starlight

Ska-kindcentrum Starlight is een Kinderopvang gelegen aan Venestraat 17 in Nijkerk.

Meer informatie over Ska-kindcentrum Starlight in Nijkerk

Bso Starlight is een kindcentrum gelegen in het centrum van Nijkerk. Ze bieden een gevarieerd aanbod van activiteiten aan kinderen vanaf zeven jaar. De bso is makkelijk te bereiken en er is parkeergelegenheid bij basisschool het Baken. Op de bso kunnen kinderen na schooltijd ontspannen en deelnemen aan uitdagende activiteiten zoals spelen, knutselen, koken en bakken. Daarnaast zijn er ook workshops waarin kinderen hun talenten kunnen ontdekken, zoals vloggen en nagellak workshops. Buiten spelen is ook een belangrijk onderdeel, waarbij het schoolplein en het park worden gebruikt. Het pedagogisch beleid van bso Starlight staat al meer dan 25 jaar in het teken van het helpen van kinderen om zich voor te bereiden op de snel veranderende wereld. Er is ook ander nieuws en blogs te vinden op de website, zoals informatie over de Week tegen Pesten en de Dag van de Pedagogisch Professional.

Wil je weten wat Ska-kindcentrum Starlight verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ska-kindcentrum Starlight of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ska-kindcentrum Starlight? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ska-kindcentrum Starlight het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Ska-kindcentrum Starlight reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ska-kindcentrum Starlight

Bezoekers bekeken ook