Ska-kindcentrum het Baken

Ska-kindcentrum het Baken is een Kinderopvang gelegen aan Groenestraat 7 in Nijkerk.

Meer informatie over Ska-kindcentrum het Baken in Nijkerk

In het centrum van Nijkerk is kindcentrum Het Baken gevestigd. Hier kunnen kinderen van nul tot en met twaalf jaar terecht voor kinderopvang en onderwijs. Het kindcentrum bestaat uit het kinderdagverblijf, de speelleergroep, de buitenschoolse opvang en de basisschool. De ruimtes van Het Baken zijn in 2019 gerenoveerd en hebben een eigentijdse uitstraling. Zowel binnen als buiten worden kinderen gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Er is een ontdektuin, een zandbak en een beekje met waterloop voor de jongste kinderen, terwijl de kinderen op de buitenschoolse opvang kunnen tafeltennissen, voetballen en spelen op verschillende klimtoestellen. Elke dag is er iets nieuws te beleven en kinderen gaan regelmatig op uitstapjes naar onder andere de supermarkt, het park en de speeltuin. Ouders kiezen voor Het Baken omdat kinderen zich in een vertrouwde omgeving ontwikkelen volgens één pedagogische visie. Een rondleiding kan worden aangevraagd om het kindcentrum te bekijken.

Wil je weten wat Ska-kindcentrum het Baken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ska-kindcentrum het Baken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ska-kindcentrum het Baken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ska-kindcentrum het Baken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Ska-kindcentrum het Baken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ska-kindcentrum het Baken

Bezoekers bekeken ook