Simpel Computers

Simpel Computers is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Dirk Ruitenbeekstraat 25 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Simpel Computers in Nijkerkerveen

Simpel Computers biedt een compleet dienstenportfolio voor het MKB, waarmee zij de gehele ICT dienstverlening uit handen kunnen nemen. Ze bieden onder andere netwerkmonitoring, clouddiensten, narrowcasting, zakelijke mobiele proposities, security, connectivity, zakelijk VoIP en WiFi-oplossingen. Met de cloud diensten kunt u overal veilig werken en uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Daarnaast is narrowcasting een ideaal medium om klanten en bezoekers te informeren. Simpel Computers biedt ook diverse zakelijke mobiele proposities, slimme IP-VPN en de mShield Firewall voor het koppelen van bedrijfslocaties, verschillende connectiviteitsvormen en leveranciers voor internet, en Zakelijk VoIP waarmee u op één nummer bereikbaar bent. Tot 1 augustus 2018 is er een actie waarbij u de eerste 3 maanden 20% korting krijgt op Zakelijk Mobiel en geen eenmalige kosten betaalt.

Wil je weten wat Simpel Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Simpel Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Simpel Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Simpel Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Simpel Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Simpel Computers

Bezoekers bekeken ook