Serna Consult communicatie- & trainingsbureau

Serna Consult communicatie- & trainingsbureau is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Veenlanden 133 in Hoevelaken.

Meer informatie over Serna Consult communicatie- & trainingsbureau in Hoevelaken

Met zijn expertise in effectieve communicatie biedt Christopher Serna workshops en trainingen aan om mensen te helpen veranderen vanuit verbinding. Hij benadrukt het belang van heldere communicatie om succes te vergroten, energie te krijgen en duurzame relaties op te bouwen. Christopher heeft jarenlange ervaring in diverse branches en heeft tevreden klanten die keer op keer bij hem terugkomen. Hij biedt ook pitch training en coaching aan, zowel individueel als in teamverband, om effectief en overtuigend te leren pitchen. In zijn portfolio heeft hij samengewerkt met bekende merken zoals de Politie, Audi Nederland en Pon Porsche Import. Als je contact wilt opnemen met Christopher of op de hoogte wilt blijven van zijn activiteiten, kun je terecht op zijn website.

Wil je weten wat Serna Consult communicatie- & trainingsbureau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Serna Consult communicatie- & trainingsbureau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Serna Consult communicatie- & trainingsbureau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Serna Consult communicatie- & trainingsbureau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Serna Consult communicatie- & trainingsbureau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Serna Consult communicatie- & trainingsbureau

Bezoekers bekeken ook