Semaja's Gym

Semaja's Gym is een Sportschool gelegen aan Watergoorweg 108N in Nijkerk.

Meer informatie over Semaja's Gym in Nijkerk

Semaja's Gym is een vechtsportinstituut in Nijkerk dat een breed scala aan vechtsporten aanbiedt voor zowel jongeren als ouderen. Het doel van de sportschool is om de persoonlijke groei en ontwikkeling van de leden te stimuleren, zowel voor recreatieve sporters als voor sporters met wedstrijdambities. Wat Semaja's Gym uniek maakt, zijn de speciale lessen voor meiden en dames. Daarnaast bieden ze programma's aan voor specifieke doelgroepen, zoals mensen met zorgbehoeften. Het aanbod van de sportschool omvat judo, kickboksen, het damesdepartement en personal training. Semaja van Vaneveld, een voormalig professioneel wedstrijdvechter, is de oprichtster van Semaja's Gym. Ze heeft diverse hoogtepunten bereikt in de vechtsportwereld en wil nu anderen helpen om hun doelen te bereiken, ongeacht hun achtergrond. Semaja's Gym staat bekend om de inclusieve sfeer en is een plek waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.

Wil je weten wat Semaja's Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Semaja's Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Semaja's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Semaja's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Semaja's Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Semaja’s Gym

Bezoekers bekeken ook