Salon de Haven

Salon de Haven is een Kapper gelegen aan Westkadijk 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Salon de Haven in Nijkerk

Welkom bij Salon de Haven, een salon voor jong en oud. Het enthousiaste team van haarstylisten staat klaar om u van professioneel advies te voorzien op het gebied van knippen, kleuren en stylen. De salon is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de havenkom van Nijkerk. U kunt zelf online een afspraak maken, op een moment dat het u uitkomt. In de salon wordt gewerkt met verschillende professionele haarverzorgings- en stylingproducten, die zorgvuldig voor u zijn geselecteerd. Het team geeft graag advies over de verzorging en styling van uw haar en welke producten daar het beste bij passen. De openingstijden en contactgegevens van Salon de Haven zijn te vinden op de website. Het pand is gelegen aan de Westkadijk 23861 MB in Nijkerk.

Wil je weten wat Salon de Haven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon de Haven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon de Haven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon de Haven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Salon de Haven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon de Haven

Bezoekers bekeken ook