Salon Cinnia, voor huid en haar

Salon Cinnia, voor huid en haar is een Kapper gelegen aan Prinsenhof 12 in Hoevelaken.

Meer informatie over Salon Cinnia, voor huid en haar in Hoevelaken

De groene kapper, schoonheidssalon en barbier in Hoevelaken is een natuursalon waar je terecht kunt voor natuurlijke huid- en haarbehandelingen. De eigenaar van de salon, Cinnia, werkt met minerale kleuring en plantenkleuring en behandelt het gezicht vanuit het holisme. Je kunt bij haar terecht voor zowel je haar als je gezicht. Voor vragen kun je contact opnemen of zelf een afspraak plannen via de website. Op de website kun je ook feedback lezen van andere klanten.

Wil je weten wat Salon Cinnia, voor huid en haar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Cinnia, voor huid en haar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Cinnia, voor huid en haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Cinnia, voor huid en haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Salon Cinnia, voor huid en haar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Cinnia, voor huid en haar

Bezoekers bekeken ook