Rijschool De Kreij

Rijschool De Kreij is een Rijschool gelegen aan De Beek 6c in Hoevelaken.

Meer informatie over Rijschool De Kreij in Hoevelaken

Rijschool de Kreij heeft tijdelijk een wachtlijst-stop voor auto-, brommer- en motorrijlessen vanwege het grote aantal aanvragen dat zij ontvangen hebben. Het is niet bekend wanneer zij weer nieuwe cursisten kunnen aannemen. De rijschool heeft een zeer hoog slagingspercentage en biedt motorrijlessen aan vanaf €46,50 per uur en autorijlessen vanaf €50,- per uur. De eerste motorijles kost €50,- en de eerste autorijles is gratis. De rijschool besteedt extra aandacht aan cursisten met faalangst of onzekerheid en helpt hen om te gaan met deze emoties. Ze bieden zowel motorrijlessen als autorijlessen aan in de regio Amersfoort. Meer informatie is beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Rijschool De Kreij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool De Kreij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool De Kreij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool De Kreij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Rijschool De Kreij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool De Kreij

Bezoekers bekeken ook