RetailTechnics BV

RetailTechnics BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Marconistraat 5 in Nijkerk.

Meer informatie over RetailTechnics BV in Nijkerk

Per 3 oktober is Retail Technics onderdeel geworden van de Veld Groep, waardoor Veld Koeltechniek kan groeien in de retailmarkt. Beide bedrijven willen hun krachten bundelen en focussen op energiebeheer, duurzaamheid en kostenbesparing. Retail Technics is een onafhankelijke totaal installateur die gespecialiseerd is in het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van installaties en koel- en vriesmeubelen voor supermarkten en groothandels. Ze bieden advies op maat en werken met natuurlijke koudemiddelen om bij te dragen aan een schoner milieu. Daarnaast beschikken ze over een eigen werkplaats waar projecten prefab worden voorbereid, wat zorgt voor een snelle en kwalitatieve uitvoering. Retail Technics levert ook koel- en vriesinstallaties, airconditioning- en klimaatinstallaties, en oplossingen voor verwarming en koeling in de retailsector. Ze leveren aan verschillende bedrijven, waaronder supermarkten, groothandels, horeca en bakkerijen.

Wil je weten wat RetailTechnics BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RetailTechnics BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RetailTechnics BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RetailTechnics BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar RetailTechnics BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RetailTechnics BV

Bezoekers bekeken ook