Restaurant Het Sluishuys

Restaurant Het Sluishuys is een Restaurant gelegen aan Arkersluisweg 31 in Nijkerk.

Meer informatie over Restaurant Het Sluishuys in Nijkerk

Het restaurant Het Sluishuys biedt een sfeervol gedekte kersttafel voor culinaire herinneringen tijdens de kerstdagen. Op zowel eerste als tweede kerstdag zijn ze geopend voor een 4-gangen Kerstlunch van 12:00 tot 16:00 uur en een 6-gangen Kerstdiner vanaf 18:30 uur. Het menu wordt samengesteld door de keukenbrigade, dus houd de social media en website in de gaten. Reserveren kan telefonisch. Chef Patron Erik Hendriksen en zijn team verwelkomen gasten in Het Sluishuys en bereiden ambachtelijke gerechten met pure en verfijnde smaken. De menukaart biedt verrassende gerechten met dagverse, seizoensgebonden ingrediënten uit de omgeving. Het restaurant behoort tot de 500 beste restaurants van Nederland, heeft vermeldingen in de Michelin en Gault&Millau gidsen en is verbonden aan de code van eer van Euro-Toques. Het team werkt met ambachtelijke bereiding en zonder kunstmatige toevoegingen. Het restaurant staat bekend om zijn generositeit en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het adres is Arkersluisweg 31, 3861 NG Nijkerk, en de openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Restaurant Het Sluishuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Het Sluishuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Het Sluishuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Het Sluishuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Restaurant Het Sluishuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Het Sluishuys

Bezoekers bekeken ook