Qalumma Technologies B.V.

Qalumma Technologies B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Van Het Hoffstraat 26B in Nijkerk.

Meer informatie over Qalumma Technologies B.V. in Nijkerk

Qalumma is een softwareplatform voor taakgerichte informatievoorziening dat zich aanpast aan jouw bedrijf, doelstellingen en processen. Het gaat uit van alle relevante informatie binnen jouw bedrijfsproces en focust op concrete taken. Hierdoor is de juiste informatie altijd beschikbaar voor elke taak en gebruiker. Qalumma is interessant en waardevol voor organisaties van verschillende omvang, en werkt volgens het 'pay-per-use' principe, waarbij je alleen betaalt voor actief gebruik. Specifieke wensen kunnen worden geautomatiseerd met Qalumma en het platform kan gekoppeld worden aan bestaande systemen. Voor vragen over installatie en gebruik kun je terecht bij het supportteam van Qalumma.

Wil je weten wat Qalumma Technologies B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Qalumma Technologies B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Qalumma Technologies B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Qalumma Technologies B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Qalumma Technologies B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Qalumma Technologies B.V.

Bezoekers bekeken ook