Q-bi

Q-bi is een Softwarebedrijf gelegen aan Krudopstraat 6 in Nijkerk.

Meer informatie over Q-bi in Nijkerk

Johan van Duinkerken heeft ruime ervaring met procesoptimalisatie en softwareontwikkeling, voornamelijk gericht op productontwikkeling, systeemconversies en het begeleiden van complexe ICT projecten. Hij heeft veel ervaring opgedaan in financiële administratiesystemen, ERP systemen en branche specifieke systemen voor de zakelijke dienstverlening. Johan is een strategische en ondernemende procesbegeleider en productmanager, die waarde toevoegt aan bedrijfskritische applicaties door middel van ontwikkeling en implementatie. Hij is goed in het verbinden van business en IT, en kan als consultant veel toegevoegde waarde bieden bij software implementaties aan de klantzijde. Johan heeft een sterke focus op strategie, processen en mensen, en is tevreden wanneer deze drie in balans zijn. Hij nodigt geïnteresseerden uit om contact met hem op te nemen voor een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat er mogelijk is.

Wil je weten wat Q-bi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Q-bi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Q-bi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Q-bi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Q-bi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Q-bi

Bezoekers bekeken ook