Prins Heerlijk

Prins Heerlijk is een Restaurant gelegen aan Oranjelaan 56-58 in Nijkerk.

Meer informatie over Prins Heerlijk in Nijkerk

Bij Prins Heerlijk Nijkerk kun je genieten van mooie gerechten, puur van smaak en gemaakt van verse producten uit de regio. Dit restaurant is een initiatief van 's Heeren Loo Zorggroep en heeft als doel om gasten een complete smaakbeleving te geven, met een bijzondere focus op de individuele kwaliteiten van de medewerkers. Het team werkt samen en is trots op zichzelf. Het menu biedt lunch- en dineropties, waarbij allergenen duidelijk worden aangegeven. Daarnaast is er ook natuurzuiver bier verkrijgbaar. Prins Heerlijk biedt ook mogelijkheden voor feesten en partijen. Het restaurant is gevestigd aan de Oranjelaan 56-58 in Nijkerk.

Wil je weten wat Prins Heerlijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prins Heerlijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prins Heerlijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins Heerlijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Prins Heerlijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prins Heerlijk

Bezoekers bekeken ook