Praxis Bouwmarkt Nijkerk

Praxis Bouwmarkt Nijkerk is een Bouwmarkt gelegen aan Watergoorweg 94 in Nijkerk.

Meer informatie over Praxis Bouwmarkt Nijkerk in Nijkerk

Deze week is er een speciale aanbieding bij Praxis: 30% korting op hanglampen bij een besteding vanaf 25 euro met Praxis Plus. Daarnaast zijn er ook kortingen op CetaBever binnenbeitsen en -lakken, Flexa muurverf in de 'kleur van het jaar 2024 Sweet Embrace™' bij een besteding vanaf 25 euro, led-lichtbronnen, latex en PVC vloeren. Praxis biedt ook hulp en inspiratie voor makers, met stappenplannen en blogs. De 20% korting op een artikel naar keuze bij besteding vanaf 10 euro met Praxis Plus is geldig tot 5 november 2023. Er zijn wel enkele uitzonderingen op de kortingen. Daarnaast biedt Praxis snelle ophaling in de winkel, gratis retourneren en 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen). Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief en Praxis volgen op social media.

Wil je weten wat Praxis Bouwmarkt Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praxis Bouwmarkt Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praxis Bouwmarkt Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praxis Bouwmarkt Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Praxis Bouwmarkt Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praxis Bouwmarkt Nijkerk

Bezoekers bekeken ook