Poké Planet

Poké Planet is een Restaurant met Japanse zoetigheden gelegen aan Oosterstraat 14 in Nijkerk.

Meer informatie over Poké Planet in Nijkerk

Bij Poké Planet in Nijkerk kun je genieten van heerlijke gerechten. Op de menukaart staan onder andere Poke Bowls, maaltijdsalades, dranken, bijgerechten en Bubble tea. De klanten geven Poké Planet 5 sterren na 287 beoordelingen. Bij elke bestelling spaar je punten, en bij 10 punten krijg je 20% korting. Je kunt ook sneller bestellen via de app. Verder worden er regelmatig acties en aanbiedingen aangeboden, dus houd de website en app in de gaten. Een van de huidige acties is €0.50 korting op Poke Bowls en maaltijdslades bij bestelling via de website. Er zijn ook populaire gerechten zoals de Creëer je eigen Poke Bowl, Poke bowl Chicken, Poke bowl Zalm, Poke bowl Tuna, Poke bowl Ebi Tempura en Poke bowl Veggie. Daarnaast zijn er ook maaltijdsalades, dranken, bijgerechten en Bubble tea verkrijgbaar. Je kunt zowel online bestellen als afhalen.

Wil je weten wat Poké Planet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poké Planet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poké Planet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poké Planet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Poké Planet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poké Planet

Bezoekers bekeken ook