Ploi

Ploi is een IT-consultancy gelegen aan Ampèrestraat 16J in Nijkerk.

Meer informatie over Ploi in Nijkerk

Ploi is een platform dat het eenvoudig maakt om servers te beheren en websites op te zetten. Met Ploi kun je in slechts drie stappen aan de slag: een server creëren, je GIT-repository verbinden en je applicatie implementeren. Het platform biedt verschillende 1-klik oplossingen, zoals een Laravel-optimalisatie, een WordPress-installatie en het beheer van DNS-records. Ploi biedt ook functies zoals load balancing, notificaties en API-integratie. Het platform wordt aanbevolen voor ontwikkelaars vanwege de snelle provisioning, gebruiksvriendelijke interface, SSL-certificaten en standaard geïnstalleerde software zoals NGINX, PHP en Redis. Ploi wordt al gebruikt door veel tevreden ontwikkelaars.

Wil je weten wat Ploi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ploi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ploi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ploi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Ploi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ploi

Bezoekers bekeken ook