Pleijsier Bouw Nijkerk B.V.

Pleijsier Bouw Nijkerk B.V. is een Aannemer gelegen aan Arkerpoort 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Pleijsier Bouw Nijkerk B.V. in Nijkerk

Pleijsier Bouw is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en uitgegroeid is tot een bekende naam in de bouwsector. Ze hebben verschillende projecten uitgevoerd, zoals de bouw van het Asics-gebouw in Hoofddorp en het Van der Valk hotel in Zuidas. Duurzaamheid staat bij Pleijsier Bouw altijd voorop, ze hanteren een bouwwijze die goed is voor mens en milieu. Het bedrijf werkt samen met verschillende soorten opdrachtgevers en levert kwaliteit. In het laatste nieuws heeft Pleijsier Bouw onder andere een distributiecentrum opgeleverd aan SEGRO en zijn ze gestart met de bouw van een nieuwe productielocatie voor VEBE. Het bedrijf heeft vestigingen in Genemuiden en Nijkerk.

Wil je weten wat Pleijsier Bouw Nijkerk B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pleijsier Bouw Nijkerk B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pleijsier Bouw Nijkerk B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pleijsier Bouw Nijkerk B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Pleijsier Bouw Nijkerk B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pleijsier Bouw Nijkerk B.V.

Bezoekers bekeken ook